Ózdon végre biztonságba került a Civil Ház, vége a beázásnak

Megosztás

Tavaly ősszel érkezett a jelzés miszerint falak áztak át teljesen és a mozi fali szövetéből is folyik a víz. Janiczak Dávid most arról számolhatott be, megoldották a problémát, a hatalmas felületű tető szigetelése szerdára megtörtént.

A részletekről az ózdi polgármester számolt be a közösségi médiában.

“A Civil Ház teljes lapostetője új szigetelést kapott, tegnap készültek el a munkával, amit ma személyesen meg is tekintettem. Hatalmas tetőfelületről van szó, ami most már egészében vízállóvá vált. Tavaly ősszel érkezett a jelzés miszerint falak áztak át teljesen és a mozi fali szövetéből is folyik a víz. Az idei költségvetés tervezésénél már ezt figyelembe véve terjesztettem elő a szükséges forrást, amit a többséget biztosító képviselőtársaimmal el is fogadtunk, így mára a munka el is készülhetett több mint ezer négyzetméteren.

A Házban működik a 3D mozi és több civil szervezet irodájának rendezvényeinek is otthont ad, ezért fontos, hogy megfelelően működjön. Holnap kezdődik az Újváros Téri Óvoda tetőszigetelése, hiszen tavaly már ők is beáztak.

Örülök, hogy mindezekre forrást sikerült elhatárolni az idei költségvetésben és az elfogadását követő rövid időn belül el is tudjuk végezni a munkálatokat!” – írta Janiczak Dávid. Ehhez néhány képet is mellékelt.

A bosszantó és egészségre is ártalmas beázások

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek